Nyheder fra Malaco

Malaco har pakket sine favoritter, fra mixposerne, ned i en enkelt pose kun med samme variant! Nu er det slut med at grave efter favoritterne i poserne - nu er posen fyldt kun med dem.

Lækre tørristede nyheder fra Nutisal

Nutisal har lanceret en hel ny premium serie af tørristede nødder. Nye revolutionerende nødder med innovative smage, som ikke er set før, og som bringer nødder til nye højder. De tre smage du kan gå på opdagelse i er: - Mozzarella & Pesto - Maple syrup & Sea salt - Smoky Sriracha Nutisals nødder er krydret igennem brug af naturlige råvarer. Nødderne er tørristede og bevarer dermed de naturligt gode egenskaber og smage. De nye spændende smagskombinationer fungerer bl.a. rigtig godt til tapas- og ostebordet.

Ægtefrugt slik

Tag godt i mod en ny gren på Malaco stammen - Frugtslik, som indeholder hele 50% frugt! Frugt er hovedingrediensen i de to nye poser, og derefter er slikket friskt og juicy. Det er vegansk og der er kun brugt naturlige smage og farver. Begge poser indeholder 6 forskellige spændende og saftige smage. Den ene af  bær og frugter og den anden af tropiske frugter. 50% frugt - 100% slik!

Nyheder fra Cloetta

Sommeren byder på to bløde og lækre nyheder. Mini Flipper med salt og sød lakridssmag og Juliskum med smag af hindbær og ananas.

YUP dk

Läkerol lancerer unik pastilkoncept! Läkerol YUP er en sukkerfri pastil, som har et tyndt lag sukkerlignende krystaller.

Läkerol Red Orange

Ny Läkerol med smag af Blodappelsin og lakrids. Find den i en butik nær dig.

Läkerol Raspberry Licorice

Ny Läkerol med smag af Hindbær og Lakrids.