Läkerol YUP Love All Flavours

Läkerol YUP Love All Flavors er en limited edition, hvor vi blander alle YUPs frugtagtige smage i én og samme pose. Läkerol tror stærkt på retten til at elske hvem du vil. Mangfoldighed gør verden til et rigere sted. Med denne pose ønsker vi at støtte RFSL Youth og deres vision om at skabe en verden fuld af kærlighed og respekt, hvor alle LGBTQI-unge er, lever og udtrykker sig, som de ønsker. Sig YUP til livet - Sig YUP til kærlighed! Pakken indeholder 30 gram. Pssst ... pastillerne er både sukkerfrie og veganske.

Läkerol Lemon

Det nyeste skud på stammen fra Läkerol er denne friske Lemon variant. Smagen af solskin, som passer lige ned i lommen.

Nyheder fra Malaco

Malaco har pakket sine favoritter, fra mixposerne, ned i en enkelt pose kun med samme variant! Nu er det slut med at grave efter favoritterne i poserne - nu er posen fyldt kun med dem.

Lækre tørristede nyheder fra Nutisal

Nutisal har lanceret en hel ny premium serie af tørristede nødder. Nye revolutionerende nødder med innovative smage, som ikke er set før, og som bringer nødder til nye højder. De tre smage du kan gå på opdagelse i er: - Mozzarella & Pesto - Maple syrup & Sea salt - Smoky Sriracha Nutisals nødder er krydret igennem brug af naturlige råvarer. Nødderne er tørristede og bevarer dermed de naturligt gode egenskaber og smage. De nye spændende smagskombinationer fungerer bl.a. rigtig godt til tapas- og ostebordet.

Ægtefrugt slik

Tag godt i mod en ny gren på Malaco stammen - Frugtslik, som indeholder hele 50% frugt! Frugt er hovedingrediensen i de to nye poser, og derefter er slikket friskt og juicy. Det er vegansk og der er kun brugt naturlige smage og farver. Begge poser indeholder 6 forskellige spændende og saftige smage. Den ene af  bær og frugter og den anden af tropiske frugter. 50% frugt - 100% slik!