SMILcamps med Cloetta denne sommer

SMILfonden er en dansk velgørenheds forening, der støtter børn med alvorlige kroniske sygdomme på tværs af forskellige diagnoser, som Cloetta Danmark har støttet lige fra begyndelsen.

Läkerol Lemon

Det nyeste skud på stammen fra Läkerol er denne friske Lemon variant. Smagen af solskin, som passer lige ned i lommen.

Nyheder fra Malaco

Malaco har pakket sine favoritter, fra mixposerne, ned i en enkelt pose kun med samme variant! Nu er det slut med at grave efter favoritterne i poserne - nu er posen fyldt kun med dem.

Lækre tørristede nyheder fra Nutisal

Nutisal har lanceret en hel ny premium serie af tørristede nødder. Nye revolutionerende nødder med innovative smage, som ikke er set før, og som bringer nødder til nye højder. De tre smage du kan gå på opdagelse i er: - Mozzarella & Pesto - Maple syrup & Sea salt - Smoky Sriracha Nutisals nødder er krydret igennem brug af naturlige råvarer. Nødderne er tørristede og bevarer dermed de naturligt gode egenskaber og smage. De nye spændende smagskombinationer fungerer bl.a. rigtig godt til tapas- og ostebordet.

Ægtefrugt slik

Tag godt i mod en ny gren på Malaco stammen - Frugtslik, som indeholder hele 50% frugt! Frugt er hovedingrediensen i de to nye poser, og derefter er slikket friskt og juicy. Det er vegansk og der er kun brugt naturlige smage og farver. Begge poser indeholder 6 forskellige spændende og saftige smage. Den ene af  bær og frugter og den anden af tropiske frugter. 50% frugt - 100% slik!