Läkerol Strawberry

Nyd den forfriskende smag af sommer året rundt med den velsmagende nyhed Läkerol Strawberry!

Skipper's Mini Pipes

Ohøj Skipper!  

Nyhed - Center Sea Salt!

I 2023 introduceres en nydelsesfuld toffeefyldt chokolade praline med saltet karamelsmag.

Nyhed fra Läkerol!

Läkerol Triple Treat Mix i Big Pack. Den eneste blandede æske på markedet - unik og fuld af smag!

Nyheder fra Malaco!

Malaco lancerer 2 nyheder målrettet den største anledning for slikspisning i Danmark! Byd velkommen til Flimmer Mix - to nye Maxi poser der er målrettet hygge foran Flimmerkassen.

SMILcamps med Cloetta denne sommer

SMILfonden er en dansk velgørenheds forening, der støtter børn med alvorlige kroniske sygdomme på tværs af forskellige diagnoser, som Cloetta Danmark har støttet lige fra begyndelsen.

Läkerol Lemon

I 2022 lancerede Läkerol denne friske Lemon variant. Smagen af solskin har været en succes, derfor lanceres varianten nu i en Big Pack på 75 g.

Lækre tørristede nødder fra Nutisal

Nutisal har lanceret en hel ny premium serie af tørristede nødder. Nye revolutionerende nødder med innovative smage, som ikke er set før, og som bringer nødder til nye højder. De tre smage du kan gå på opdagelse i er: - Mozzarella & Pesto - Maple syrup & Sea salt - Smoky Sriracha Nutisals nødder er krydret igennem brug af naturlige råvarer. Nødderne er tørristede og bevarer dermed de naturligt gode egenskaber og smage. De nye spændende smagskombinationer fungerer bl.a. rigtig godt til tapas- og ostebordet.

Ægtefrugt slik

Tag godt i mod en ny gren på Malaco stammen - Frugtslik, som indeholder hele 50% frugt! Frugt er hovedingrediensen i de to nye poser, og derefter er slikket friskt og juicy. Det er vegansk og der er kun brugt naturlige smage og farver. Begge poser indeholder 6 forskellige spændende og saftige smage. Den ene af  bær og frugter og den anden af tropiske frugter. 50% frugt - 100% slik!